SEX WITH EX


Da se ne lažemo, mnogi od nas posle raskida požele da otvore EX fajl ne zbog obnove veze  već samo zbog seksa, jer se često dešava da je on sa bivšom devojkom bio dobar, ponekad i odličan, a da smo vezu prekinuli iz nekih drugih razloga. S tim u vezi, ako si preboleo svoju bivšu i trenutno si bez seksa (a napaljen kao konj) možda pozivanje iste na seks date bez obaveza i nije najgore rešenje kao što bi većina na prvu pomislila. Čak i ako si je u svom telefonu preimenovau u „STOP“, „Ne javljaj se“, „Ne pozivaj“ ili slično. Štaviše, može biti da je vraški dobra ideja oživeti samo fizičku varnicu sa bivšom i malo se opet zabaviti pod jorganom. Naravno, sve pod uslovom da si je STVARNO preboleo. U suprotnom sex with an ex je verovatno najgore što bi sebi mogao da prirediš.

Po istom ovom principu razmišljanja, može ti se dogoditi da ona pozove tebe jer bivši partneri su često poput svraba koji se posle par meseci ponovo pojavi i golica. Pozivaju nas na kafu, a hteli bi nešto sasvim drugo. Ukoliko osećaš da si zapravo pozvan na seks bez obaveza sa bivšom i pitaš se da li da pristaneš ili ne, odgovor koji će ti dati ovaj tekst je ohrabrujući, ali i upozoravajući.

Spajanje sa bivšim partnerima samo zbog seksa nije retka pojava, ali su iskustva onih koji su  to isprobali mnogostruka. Neki su se opekli,  a nekima  je to bilo jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu. I to nije ni malo neverovatno. Tu osobu, razumljivo, dobro poznaješ, fizička atrakcija prema bivšima uglavnom ne jenjava samo je nestalo sve ono što je vašu vezu kvarilo. Da bi tako i ostalo, ukoliko si već odlučio da zaigraš tu igru sa bivšom, moraš biti veoma mudar kako se ne bi ponovo našao u disfunkcionalnom odnosu iz koga si ranije svesno izašao. Samo ako budeš igrao po sledećim pravilima možeš na pravi način osetiti čari seksa posle raskida:


Srpsko izdanje najuticajnijeg muškog magazina na svetu, pokrenuto je na jesen 2013.

esquire.rs


Text is copyright protected and is the property of esquire.rs and doroteo.rs


KAUČ.LIBIDO.BOJE / smart is the new sexy


PROČITAJTE I…


Postavite pitanje ili predložite novu temu na Kauču Libido Boje:Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *