TINT-O-RAMA


“One su moje tajne škrinje. One čuvaju sva moja sećanja na izgubljenu ljubav, živopisno detinjstvo, letnji vetar na omiljenom mestu na Zemlji, o osećajima prave ljubavi i prelepim prijateljstvima…”

Vladimir Tintor / Tint-O-Rama

“You Can’t Fight it”

“Take Me As I Am”

“Blow My Mind”

Ako ste ikada uživali u pozorištu, ako ste voleli pop-up knjige ili ako ste kao dete sakupljali razne sitnice i stavljali ih u svoju kutiju (uspomena) onda će vam Tint-O-Rama limenke sigurno probuditi najlepša sećanja na sve te trenutke. One su poput malog dioramskog teatra u koji njihov stvaralac, primarno pozorišni umetnik, postavlja pozornicu i pušta glumce da pričaju njegovu priču.

Priče koje ćete pronaći u Tint-O-Rama limenkama su ponekad smešne, ponekad tužne, nostalgične, srdačne, erotske, veoma erotske, nadrealne… I da, mogu na momente biti i prilično bizarne. Međutim, upravo u tome leži njihova dopadljivost i inspirativnost.


Vladimir Tintor, umetnik koji kreira ova velika dela u malom formatu, primarno je glumac koji živi i stvara u Osijeku i Zagrebu. Pozorište i drama su njegov život, a Tint-O-Rama način da bolje upozna sebe ispoljavajući svoju kreativnost na novom, pomalo vintage, polju delovanja. O njemu bi se, kao i o većini istinskih umetnika, moglo reći svašta, ali je najbolje ga upoznati kroz njegovu umetnost.Tint-O-Rama limenke za sada možete pronaći u radnjama i umetničkim galerijama u Rovinju, Dubrovniku, Novigradu, na Hvaru i u Amsterdamu ili poručiti putem websajta.

click on logo to visit online shop

BGD.N ART GALLERY / see things in a new perspective

POGLEDAJTE I…1 thought on “TINT-O-RAMA”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *