VETAR JE BRZ ZATO ŠTO JE SLOBODAN

SEX WITH EX


Da se ne lažemo, mnogi od nas posle raskida požele da ponovo otvore EX-fajl ali ne zbog obnove veze već samo zbog seksa koji je neretko sa bivšom ili bivšim bio dobar, štaviše odličan, a vezu smo prekinuli iz nekih drugih razloga. Stoga, ako osećaš da si tu osobu preboleo i trenutno si bez seksa (a napaljen kao konj) možda pozivanje iste na seks date bez obaveza i nije najgore rešenje kao što bi većina na prvu pomislila, čak i ako si je u svom telefonu preimenovao u „STOP“, „Ne javljaj se“, „Ne pozivaj“ ili slično. Sa druge strane, možda se dogodi da druga strana pozove tebe sa istom namerom pošto su bivši partneri često poput svraba koji se posle par meseci ponovo pojavi i golica – pozivaju nas na kafu, a hteli bi nešto drugo… Bilo kako bilo, oživljavanje samo seksualne varnice sa osobom koja ti je nekada bila sve može se pokazati kao sasvim dobra ideja, ali samo pod jednim uslovom: da si je STVARNO preboleo. U suprotnom sex with an ex je verovatno najgore što bi sebi mogao da prirediš.

Spajanje sa bivšim partnerima samo zbog seksa nije retka pojava, pa su i iskustva onih koji su to isprobali mnogostruka. Neki su se opekli dok je većini to bilo jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu, što nije ni malo neverovatno. Seks sa osobom sa kojom si nekada bio u vezi može biti veoma zabavan, neretko uzbudljiviji nego sa nekim koga si tek upoznao. Nju, razumljivo, dobro poznaješ dok fizička atrakcija prema bivšima uglavnom ne jenjava samo je nestalo sve ono što je vašu vezu kvarilo. A da bi tako i ostalo, ukoliko si već odlučio da zaigraš ovu igru, moraš biti veoma mudar kako se ne bi ponovo našao u disfunkcionalnom odnosu iz koga si ranije svesno izašao. Dakle, amo ako budeš igrao po sledećim pravilima možeš na pravi način osetiti čari seksa posle raskida:

1. Budi siguran da je od raskida prošlo dovoljno vremena kako bi sa osobom sa kojom si nekada bio u vezi mogao da se upustiš u seks bez obaveza. Nekim ljudima je za to potrebno par meseci, nekima duže. Puno je onih koji veruju kako taj period razdvajanja posle raskida mora biti ekvivalentan trajanju vaše veze, ali to su realno gluposti. Sam ćeš svakako najbolje znati kada je i da li je uopšte došao trenutak da se ponovo poigraš sa svojom bivšom ili bivšim ukoliko si već tako odlučio. Pogotovu ukoliko je raskid bio težak moraš povesti računa da je od njega prošlo dovoljno vremena kako se ne bi dogodilo da vaš bes iznenada opet eksplodira. Suština je da bi na ponovni susret sa bivšom ili bivšim, čak i samo zarad zabave u krevetu, trebalo gledati kao na tortu koju si tek izvadio iz rerne. Moraš, naime, biti strpljiv i sačekati da se ona dobro ohladi pre nego je uzmeš kako bi na pravi način osetio njenu slast.

2. Postarajte se da vaše namere budu oboma kristalno jasne. Ukoliko ste već odlučili da se posle raskida vidite samo i isključivo zarad seksa, budite potpuno sigurni da oboje imate isti cilj. Ukoliko jedno od vas gaji makar i malu dozu skrivenih namera koje teže nečem drugom osim seksa vrlo brzo oboje možete biti u velikom problemu. Neretko većem od onog koji vas je doveo do toga da raskinete vezu.

3. „Ne opuštaj se previše“ je verovatno najvažnije pravilo koje bi trebalo da ispoštuješ u ovoj igri. Naime, vrlo je lako od neobavezne seksualne igre skliznuti u rutinu koja je činila vašu vezu. Izbegavaj šale koje su vas nekada zabavljale, nipošto ne svraćaj u video klub po neki film i kauč na kome ste se zatekli posmatraj isključivo kao teren za seks. U tom kontekstu, nipošto, ali NIPOŠTO, ne pristaj na to da tamo prespavaš, čak i ako se napolju dešava smak sveta. Prespavati kod nekog posle seksa je samo za one koji su u vezi ili pretenduju da to (ponovo) budu.

4. Nipošto ne oživljavaj prošlost ukoliko ne želiš da obnavljaš emotivni odnos i viđate se samo zbog zabave u krevetu. Ne računaj na odlazak na kafu, ručak, večeru, zajednički šoping i slično. Ako je razlog vašeg ponovnog ujedinjenja isključivo seks onda neko tako i bude. Neka vaša istorija ostane u prošlosti jer da je bila dobra ona sada ne bi bila tamo. Ne prisećajte se ni lepih ni ružnih stvari koje su činile vašu vezu. Fokusirajte se samo na seks jer je to jedini razlog zašto ste se ponovo ujedinili.

5. Ne zaboravi da nastaviš da se viđaš sa drugim devojkama ili mladićima, koliko god da ti ovaj seks sa bivšim u datom trenutku prija. Ne dozvoli da te ponovno kresanje sa njom ili njim zaustavi na tvom putu ka budućnosti koju pored te osobe očigledno nisi uspeo da ostvariš pogotovu što i ona sigurno razmišlja na isti način.

6. Koristi zaštitu. Mnogi koji se sastanu sa svojim bivšim partnerima isključivo seksa radi zaborave da ona ili on više nisu samo naši kao što je bio slučaj dok smo sa njima bili u vezi i da ne smemo više biti onako opušteni kao što smo bili tada, pa onda dođe do velikog problema. Niti znaš sa kim se ta osoba sada viđa, niti je ona dužna da ti to u skladu sa vašim trenutnim odnosom poverava. Stoga, sam vodi računa o sopstvenom zdravlju i obavezno se zaštiti od polnih bolesti, kao i drugih stvari koje bi mogle imati neželjene posledice po tebe.


Kauč Libido Boje je mesto bez ikakvih predrasuda i cilj mu je da, ukoliko može, umiri tvoj #EGO, a pojača #LIBIDO…

Stoga bi bilo poželjno da se makar na njemu osećaš potpuno #SLOBODAN  i da razvijaš svoj #COCKINESS…

Sa tim u vezi očekujem da budeš radoznao i slobodno pošalješ svoj predlog teme za neku od sledećih nedelja jer…

…Ovo je mesto na kome seksualnost nije nikakav taboo, ali ni banalnost…

[contact-form][contact-field label=”Name” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Website” type=”url” /][contact-field label=”Message” type=”textarea” /][/contact-form]

FOR FOLLOWERS...


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *